Föreläsningar & Event

MINDFULNESS

-och tekniker i konflikt- och stressshantering

 

Föreläsning i Mindfulness

Föreläsningarna skräddarsys till stor del utifrån

ert företags specifika önskemål.

Tiden är omkring 1,5 - 2 hr.

 

Allt fler och fler forskningsstudier visar entydiga resultat på att människan presterarckuperat och arbetar mer effektivt, kreativt och fokuserat när hon är närvarande i nuet, dvs. mindful. Innebörden av vad detta medför i kostnadsreducering och vinster för företagen är obegränsad. Det räcker med att bara titta på vad företag förlorar vid medarbetares ohälsa. Mindfulness är vägen till lönsamhet och ekonomisk tillväxt, vare sig man väljer att se direkt-kopplingen eller det sunda perspektivet. Ge ditt företag en chans att blomstra i harmoni genom att låta medarbetarna ta del av en oförglömlig föreläsningsupplevelse.

Föreläsning i Mindfulness hålls av Mindfulness-center certifierade Mindfulness-instruktören Karolina Ekman. Antingen ensam eller tillsammans med någon av våra föreläsningssamarbetspartners som bland andra omfattar Anna Kjellberg-Östling –1:a på världsrankingen i Matchracing, segling.

Karolina har själv utövat Mindfulness aktivt sedan 2004. Först under sin sju år långa framgångsrika tävlingskarriär i extremskidåkning, därefter under sin långa resa med att bli frisk och återställd från allvarlig fysisk sjukdom samt utmattningssyndrom och på sen 2014 inom företagshälsovården där hon arbetat aktivt med föreläsningar och workshops för företag samt kurser för individer.

”Mindfulness är ett så tacksamt område, samtidigt ett så självklart redskap för oss. Och tur är väl det med tanke på hur vårt

samhälle ser ut idag och att tidspressen, kraven samt den stress de flesta av oss möter i vår vardag bara verkar öka”, säger

Karolina med ödmjukhet inför det område hon valt att specialisera sig inom.

Kontakta Karolina Ekman. Tel: 0734-005533, e-post: karro.ekman@gmail.com, för ytterligare information samt priser.

Pris: efter offert.

FÖRELÄSNINGAR

Mamuntisunio, el photonius - Jalium calaniluitus

Karolina Ekman

 

Certifierad Mindfulnessinstruktör

av Mindfulnesscenter

 

Leg. Sjukgymnast

 

Författare till "Modig nog att känna"

 

Massageterapeut

 

Personlig tränare

 

Skidlärare -ISVI

 

Samarbetspartners

 

Karolina Ekman

 

Anna Kjellberg