Kombinations Workshop Ledarskap

MINDFULNESS

-och tekniker i konflikt- och stressshantering

 

KOMBI-WORKSHOP

 

Ge ditt företag en ärlig chans att växa

stabilt och effektivt genom en workshop i

Mindfulness.

Workshopen skräddarsys

naturligtvis utifrån era specifika önskemål.

Tiden är halvdag eller heldag.

 

Workshop i enlighet med Mindfulness Centers

forskningsgrundade riktlinjer.

Kursledare är certifierade instruktörerna Karolina Ekman och Ylva Norlén.

 

Tillsammans med Mindfulness-MBSR-intruktören, Civilekonomen och Lifecoachen Yvonne Norlén erbjuder vi nu en unik workshop, skräddarsydd för ert företags specifika behov.

Yvonne har en gedigen akademisk utbildning, fil mag beteendevetare och civilekonom och lång erfarenhet av ledarskap och affärsutveckling inom näringslivet.

Karolina är även leg. sjukgymnast med specialisering inom Biomekanik, skadeförebyggande och prestationshöjande träning, mental träning samt manuell medicin. Karolina har dessutom en sju år lyckad tävlingskarriär inom extremskidåkning bakom sig.

De senaste två åren har Karolina undervisat i Mindfulness för företag och individer. Dels i sitt arbete inom företagshälsovården, dels i egen regi.

Själv har Karolina utövat Mindfulness aktivt i många år. Hon började under sin tävlingskarriär.Under sin långa resa med trauma, allvarlig fysisk sjukdom samt utmattningssyndrom blev Mindfulnessen ett viktigt verktyg i tillfrisknandet. Nu är det ett väl invant förhållningssätt till vardagen och livet i stort.

 

Tack vare vår gemensamma breda kompetens kan vi garantera att ni får en workshop som kommer gynna ert företag på många sätt.

Tisdåtgång: 3 hr.

Max antal deltagare: 25

Pris: Efter offert.

Kontakta Karolina Ekman. Tel: 0734-005533, e-post: karro.ekman@gmail.com, för ytterligare information samt priser.

 

”Mindfulness är ett så tacksamt område, samtidigt ett så självklart redskap för oss. Och tur är väl det med tanke på hur vårt samhälle ser ut idag och att tidspressen, kraven samt den stress de flesta av oss möter i vår vardag bara verkar öka”, säger Karolina med ödmjukhet inför det område hon valt att specialisera sig inom.

 

I workshopen lärs ett flertal Mindfulness-övningar ut, liksom många tekniker i förhållningssätt till såväl vardagens- som extraordinära prövningar. Givande diskussioner och aktivt deltagande är en självklar del, vilket på ett naturligt och befästande sätt bidrar till att generera självinsikter och nya synvinklar. Givetvis skräddarsyr vi workshopen efter era specifika behov, så att ni ska få ut mesta möjliga av er hel- eller halvdag med Mindfulness.

 

 

 

 

 

Mamuntisunio, el photonius - Jalium calaniluitus

Karolina Ekman

 

Certifierad Mindfulnessinstruktör

av Mindfulnesscenter

 

Leg. Sjukgymnast

 

Massageterapeut

 

Personlig tränare

 

Skidlärare -ISVI

 

Samarbetspartners

 

Karolina Ekman

 

Pay Attention -Yvonne Norlén