Workshop för privatpersoner

MINDFULNESS

-och tekniker i konflikt- och stressshantering


ÖPPEN WORKSHOP


Öppna Workshoppar i Mindfulness

För privatpersoner
BLI LYCKLIGARE MED MINDFULNESS

 

Forskning visar entydiga resultat på att träning i Mindfulness ger ökad livskvalitet och lycka, samt förbättrad förmåga att hantera vardagens svårigheter, bidrar till ökat fokus, produktivitet och lönsamhet, minskad upplevelse av stress och effektivare immunförsvar. Nyfiken på hur det går till? Investera i din hälsa genom att gå en workshop i Mindfulness så får du veta.

 

Karolina Ekman, Mindfulnesscenter-certifierad instruktör och leg. Sjukgymnast, blandar de senaste forskningsresultaten, stressfysiologi och mer djupgående information om Mindfulness med övningar och mer praktisk information om tillämpning av Mindfulness i en tre timmars workshop som du kommer önska att du gått för länge sedan.

 

”Mindfulness är ett så tacksamt område, samtidigt ett så självklart redskap för oss. Och tur är väl det med tanke på hur vårt samhälle ser ut idag och att tidspressen, kraven samt den stress de flesta av oss möter i vår vardag bara verkar öka”, säger Karolina med ödmjukhet inför det område hon valt att specialisera sig inom.

 

I workshopen lärs ett flertal Mindfulness-övningar ut, liksom många tekniker kring förhållningssätt till såväl vardagens- som extraordinära prövningar. Givande diskussioner och aktivt deltagande är en självklar del, vilket på ett naturligt och befästande sätt bidrar till att generera självinsikter och nya synvinklar.

 
Mindfulness-workshop på surfläger i Biarritz 2017.


Mamuntisunio, el photonius - Jalium calaniluitus

Karolina Ekman


Certifierad Mindfulnessinstruktör

av Mindfulnesscenter


Leg. Sjukgymnast


Massageterapeut


Personlig tränare


Skidlärare -ISVI


Kontakt