Workshop i svåra samtal

MINDFULNESS

-och tekniker i konflikt- och stressshantering

 

WORKSHOP

Ge ditt företag, den du bryr dig om, eller den du

stött dig emot, en ärlig chans att dra lärdom av

eventuella meningsskiljnader och misstag för att

växa och utvecklas tillsammans trots dispyter och

argumentationer. Genom en workshop i konfliktshantering och hur man

för svåra samtal får ditt team möjlighet att dra nytta av samtliga parters styrkor och utvecklas mot gemensam seger istället för att gå skilda vägar...

 

Workshopen skräddarsys naturligtvis utifrån era specifika önskemål.

Tiden är halvdag eller heldag.

 

Kommunikation är grundstenen i alla samarbeten. Inom alla företag krävs kommunikation för att lyckas, liksom inom alla idrotter, familjer, relationer och samarbeten i stort.

Alla har vi någon gång behövt föra ett mindre angenämt samtal. Det kan vara med en partner, familjemedlem, nära vän eller kollega, chef, anställd, där man känt att saker och ting inte fungerat som man önskat och därmed tvingats påtala det på ett eller annat sätt för personen.

Inom företagsvärlden förekommer "svåra samtal" och konfliktshantering relativt frekvent och leder till förändringar, både till det bättre, men också till det sämre, beroende på hur samtalet avlöper. Likaså i privatlivet.

 

Det finns ett antal enkla tips och tekniker att ta till hands inför ett möte som potentiellt innebär ett samtal av den svårare eller mer komplicerade sorten. Visst kan man läsa på om dessa tekniker på internet, men vad gör du när exempelvis motparten inte agerar så som" textboken" förevisat?

 

Karolina är utbildad i "managing conflict" i Calgary, Kanada, och har sedan dess vidareutbildat sig i hur man för svåra samtal även i Sverige.

Karolina är även leg. sjukgymnast med specialisering inom Biomekanik, skadeförebyggande och prestationshöjande träning, mental träning samt manuell medicin. Karolina har dessutom en sju år lyckad tävlingskarriär inom extremskidåkning bakom sig.

 

Kontakta oss så hjälper vi dig med kommunikationen, oavsett om du är privatperson eller tillhör ett företag. karro.ekman@gmail.com, tel: 0734-005533.

Pris efter offert.

 

Kombinations-Workshop

Utnyttja det bästa av två världar: tekniker i konfliktshantering och hur man för svåra samtal och mindfulness för ökad medmänsklighet och frodas i hur effektiva båda dessa instrument är.

 

Kontakta Karolina Ekman. Tel: 0734-005533, e-post: karro.ekman@gmail.com, för ytterligare information samt priser.

Pris efter offert.

Mamuntisunio, el photonius - Jalium calaniluitus

Karolina Ekman

 

Certifierad Mindfulnessinstruktör

av Mindfulnesscenter

 

Leg. Sjukgymnast

 

Massageterapeut

 

Personlig tränare

 

Skidlärare -ISVI

 

Gabriella Sinclair

 

Certifierad Mindfulnessinstruktör

av Mindfulnesscenter

 

Påbyggnad: Mindfulness i Arbetet

 

Beteendevetare

 

Entreprenör

 

Affärscoach

 

Kontakt